Herfst Introductie Tijd 2012

Herfst Introductie Tijd 2012

 

Agenda introductieperiodes

27 september                         IT-Training

28, 29 en 30 september       IT-kamp

Roeien tijdens de introductietijd

De trainingen van de it-leden zullen dit jaar een iets andere vorm hebben dan voorheen. De eerste drie weken van de introductietijd zullen er op maandag en donderdag vaste trainingsmomenten zijn waarbij alle it-leden aanwezig mogen zijn. Alle it-ers kunnen dus allemaal met elkaar in de boot stappen. Met het introductiekamp zullen er ploegjes worden gevormd, gekoppeld aan coaches, waarmee de it-leden zullen trainen voor de Asopos. Om deze reden zal er dit jaar geen it-bokaal worden gehouden. Als coach van de it-ers krijg je de mogelijkheid om een coachcursus te volgen binnen Boreas. Deze vindt plaats gedurende de drie weken voor het IT-kamp.  Op de maandag en de donderdag krijg je een voorbereiding op de training en begeleiding tijdens het coachen van de it-leden.

 

Introductiekamp

Het introductiekamp! De locatie houden we nog even geheim. Wel kunnen we verklappen dat het op 28, 29 en 30 september zal plaatsvinden. Wil jij kennis maken met de nieuwe it-leden en een onvergetelijk weekend beleven, houd dit weekend dan vrij in je agenda! Meer informatie volgt te zijner tijd.

 

Vrijwilligers gezocht!

Kun jij goed sturen? Wil jij onze nieuwe leden het roeien leren tijdens hun introductietijd? Of kun jij misschien wel heel goed hamburgers bakken tijdens de open roeidag? Wij zoeken gedurende de hele promotietijd en introductietijd Boreanen die ons helpen met alle activiteiten. Heb jij zin om gezellig met andere Boreanen aanwezig te zijn bij deze activiteiten en om ook veel nieuwe mensen te leren kennen? Geef je dan op via introductie@zsrboreas.nl. Geef hierbij aan welke dagen en activiteiten je aanwezig wilt zijn.

 

 

0 Comments

Leave a reply