Dasdrinken

Dasdrinken

Dasdrinken staat weer op de agenda. Op deze avond worden alle voorzitters van verenigingen in Zwolle met hun das aan de bar in Het Vliegende Paard gespijkerd. Hier moeten ze ieder kwartier een glas bier leegdrinken. Zodra iemand van de bar los moet, om welke reden dan ook…. lig deze uit de strijd. Degene die het langst aan de bar blijft zitten mag zich de winnaar van het Dasdrinken noemen!

Dhr. Van Breukelen zal dit jaar met zijn das aan de bar genageld worden. Het is idee is dat hij natuurlijk als langste aan de bar vast blijft zitten zodat hij zich namens Boreas de held van het Dasdrinken 2013 mag noemen en zijn naam vereeuwigd zal worden in de Joy.

Zonder uw steun gaat het Dhr. van Breukelen niet lukken om het Dasdrinken van 2013 te winnen. Kom langs, drink wat biertje mee en laat andere verengingen van Zwolle genieten van onze gastvrijheid.

Datum: Dinsdag 22 januari
Tijd: 19:00uur
Locatie: De Joy