Ergometer Competitie

Ergometer Competitie

Kom allen op maandag 28 januari en maandag 4 februari meedoen met de ergocompetitie.

Hier kan u de strijd aan gaan tegen de andere competitieroeiers/toerroeiers, die ook tot het uiterste zullen gaan!

De ergocompetitie zal begint vanaf 19:00 uur en zal tot ongeveer 20:30 uur duren. Op deze data zal de ergometer training niet doorgaan, wel is er natuurlijk de mogelijkheid om zelf vanaf half 9 nog een uurtje op de ergometer te stappen.

De ergometercompetitie bestaat uit het zo hard mogelijk roeien van 4 afstanden, de eerste avond 500 & 1000 meter en de tweede avond 250 & 2000 meter. Deze tijden samen omgerekend naar 500 meter tijden zullen uitmaken wie het hardst van iedereen kan palen, de mooie prijs bestaat uit een smakelijk te verorberen taart welke eventueel mee naar huis mag worden genomen!

Kom allen en laat zien dat u de snelste mannelijke of vrouwelijke competitieroeier van de vereniging bent!

Datum: maandag 28 januari en 4 februari
Tijd: 19:00 uur
Locatie: De Roei