Wedstrijdcontract

Wedstrijdcontract

Wilt u kunnen starten tijdens wedstrijden dit jaar? Teken dan het Wedstrijdcontract van de KBRB bij de commissaris Roei. Met dit wedstrijdcontract wordt de roeier gebonden aan het dopingreglement en het tuchtrecht van de KNRB. Deadline voor de ondertekening is donderdag 31januari.

Hoe werkt het?
Per 1 januari 2013 werkt de KNRB met het Wedstrijdcontract. Dit is de opvolger van de Schone Sportverklaring. Alle Schone Sportverklaringen vervallen per 1 januari 2013. De werking is exact hetzelfde als de Schone Sportverklaring. Uw commissaris Roei heeft alle wedstrijdcontracten uitgeprint en bijna altijd bij zich. Je kan deze ondertekenen en dan zal hij het contract voor jou naar de KNRB opsturen.
Als je niet in de gelegenheid bent om de commissaris Roei ergens tegen te komen kan je ook vragen of hij het contract wil mailen en dan kan je hem ondertekenen en zelf opsturen naar de KNRB

Het wedstrijdcontract loopt ieder jaar op 31 december af. Dus moet er elk jaar een nieuw contract worden getekend.

Belangrijk: Zonder contract is starten tijdens wedstrijden absoluut niet mogelijk! Roeit u de Gyas-Hunze, zorg dan dat uw contract uiterlijk aankomende woensdag getekend is.