Nieuwe collectie en nieuwe bestelmanier Dress-cie

Nieuwe collectie en nieuwe bestelmanier Dress-cie

De laatste tijd was het erg rustig vanuit de Dress-cie, dat kwam omdat zij aan het broeden was op vernieuwingen binnen de kledingcommissie. Zo is er gezocht naar nieuwe kledingartikelen, om niet alleen in de vrije tijd aan te kunnen trekken, maar ook naar artikelen die tijdens onze prachtige roeisport gedragen kunnen worden. Daarnaast zijn er ook weer artikelen terug van weggeweest, zoals de boxer, de hipster en de string, maar daarbij geldt op = op. Verder zijn er nog t-shirts uit de oude doos gevonden, het gaat hier om de zogenaamde ‘Roeien en …’ shirts. In deze moderne tijd is er ook vernieuwing in het kader van automatisering. Zo is er nu een digitaal bestelformulier gemaakt, die zeer gemakkelijk is in te vullen. Zodra alle ingevulde formulieren naar de Dress-cie zijn verstuurd, kan zij deze zeer gemakkelijk in één keer uitlezen en heeft ze een totaaloverzicht van alle bestelde items. Vanaf nu staat het bestelformulier op de website (klik hier voor de link), daarmee kunt u deze keer uw kleding bestellen tot en met donderdag 7 maart. Bestelformulieren verstuurd na 7 maart zullen meegenomen worden in de volgende bestelronde. Ik zie graag jullie bestellingen tegemoet via het bestelformulier die u kunt versturen naar kleding@zsrboreas.nl, via deze weg kunt u ook al uw vragen stellen en uw opmerkingen achter laten.