Starten bokaal

Starten bokaal

Wil jij komend jaar samen met je ploeg of lekker in je uppy een bokaal starten? Wacht dan niet te lang en stuur een mail naar de commissaris Roei met daarin genoemd om welke bokaal het gaat en wie er in je ploeg zitten. Doe dit voor 1 maart anders kan je mogelijk niet meer ingeschreven worden voor de bokaal.
Hieronder staan enkele bokalen op een rijtje, voor alle competitie bokalen kun je kijken op www.nooc.nl.

NOOC C4+ Competitie
De bokaal voor alle eerstejaars competitieroeiers! Je start 6 wedstrijden met afstanden tussen 450 meter en 4500 meter. Naast al dit roeigeweld zal er bij bijna iedere wedstrijd ook een knalfeest zijn zodat je ook een beetje kunt ontspannen en je tegenstanders op een andere manier kunt leren kennen.
Skiff Bokaal
Heerlijk in je eentje in de skiff stappen en je tegenstanders laten zien wie de beste is, dat gebeurt bij de skiff bokaal. Je moet minimaal 5 van de 7 wedstrijden starten om mee te doen voor de prijzen. Het mooie is dat de meeste wedstrijden ook wedstrijden van de NOOC C4+ bokaal zijn en je dus gegarandeerd niet in je eentje zult zijn (behalve in de boot dan) en ook heerlijk mee kunt feesten.
Vlietbokaal
Als je genoeg hebt van die C4+ en hebt bewezen dat je ook echt beter kunt roeien is de Vlietbokaal echt iets voor jou. Dit is namelijk een bokaal voor gladde boten! Je moet hierbij 5 van de 6 wedstrijden starten. Helaas is hiervan de eerste wedstrijd al geweest en is het erg lastig om deze bokaal nog te starten. Excuses van uw commissaris roei over de slechte promotie van deze wedstrijd.