Open roeidag 8 april

Open roeidag 8 april

Maandag 8 April om 15:00uur: de open roeidag ging van start. De MatCie was al druk bezig met de boten en de SocCie was druk met het opruimen van hun kast. Al vrij snel kwamen de eerste twee gasten langs, twee hele mooie dames. Wij sprongen in de boot (3 Boreanen en de 2 dames) en gingen een stukje roeien. Toen de boot terug kwam, was het opeens heel druk! Snel de kant op dus en de rest van de mensen begroeten. Even wat drinken, een paar keer de roeihaal laten doen op de bakken en vervolgens de boot in! Steeds meer en meer Boreanen kwamen aan, steeds meer en meer gasten kwamen langs om allemaal een stukje te gaan roeien. Ondertussen werd de barbecue aangestoken (op geheel studentikoze wijze) en werden de tafels gereed gemaakt. Terwijl de meeste gasten op het water waren, druk bezig met plezier maken, gingen de eerste hamburgers de barbecue op. Met z’n allen rond 2 de picknicktafels kwamen de leuke gesprekken op gang onder het genot van een hapje en een drankje. Na het eten kwamen nog een aantal mensen langs die ook erg enthousiast waren.

Al met al was het een erg geslaagde open roeidag, waarop ook nog eens 7 boten naar de boer gebracht zijn. De loods is weer iets netter, we hebben een aantal aanmeldingen binnen gekregen, mensen hebben een goed beeld van Boreas gekregen en we hebben een aantal bootplekken vrij gemaakt zodat de ZRZV deze weer kan gebruiken. Het zonnetje scheen lekker en er is actief geroeid. Niet alleen door onze gasten, maar ook door dames ’13, Ilisios en P.Z.N. Onze gasten hebben hiervan kunnen genieten en gingen erg enthousiast weg

Bedankt Boreanen, voor deze mooie dag!