Skoll Cup

Skoll Cup

Komende zaterdag zullen onze eerstejaars competitie dames en heren weer starten!
Deze keer zal de reis naar de bosbaan in Amsterdam gaan voor de Skoll Cup waar 2 keer een 1000 meter gestart zal worden.

Als eerste zullen de heren van start gaan, hun voorwedstrijd begint om 10:00 en afhankelijk van de prestaties zullen ze een finale starten tussen 12:55 en 13:10. Na de heren zijn de dames aan de beurt met een voorwedstrijd om 14:45 en een finale tussen 18:00 en 18:20.

Na de wedstrijden zal er zaterdagavond een geweldig feest gegeven worden in de soos van Skoll. Het feest is open voor leden van studentenverenigingen en de entree is gratis. Wel is het verplicht om een entreebewijs te hebben in de vorm van een polsbandje. Dit polsbandje kan op de zaterdag opgehaald worden bij uw Commissaris Roei.

Om een nachtelijke treinreis te voorkomen is het tevens mogelijk om op zaterdagavond een slaapplaats bij een Skøllie in huis te reserveren. De kosten hiervoor zijn 7,50 euro per persoon, inclusief ontbijt. Mail naar skollcup@skoll.nl om je hiervoor aan te melden.

Kom allemaal zaterdag naar de bosbaan om onze competitie roeiers aan te moedigen!