Wedstrijden aankomend weekend

Wedstrijden aankomend weekend

Dit weekend is een weekend met een overdaad aan roeiwedstrijden van het hoge noorden tot het diepe zuiden van Nederland!

Elfstedentocht
Als eerste begint op vrijdagavond de Elfstedentocht waarbij Boreanen samen met burgers ongeveer 210 km binnen 24 uur zullen afleggen. In estafettevorm zullen ploegen elkaar afwisselen met roeien, sturen en slapen.
 
ZRB
In Tilburg zullen onze geweldige wedstrijd dames de ZRB op zaterdag en zondag starten. Zij zullen hier strijden om de felbegeerde blikken over de standaard afstand van 2km.

PEiL
En last but not least zullen onze eerstejaars dames en heren en ook 2 meerderejaars dames in een dubbel 2 de PEiL starten, de langste wedstrijd in de NOOC bokaal. Over een afstand van 4500 meter zal er een achtervolgingsrace plaatsvinden. En zoals het hoort bij een competitiewedstrijd zal er op de zaterdagavond een groot feest zijn.