Laatste wedstrijden

Laatste wedstrijden

Met nog maar 3 wedstrijden te gaan  dit seizoen voor Boreas. De wedstrijden die nog komen zijn de Orca slot, Martini regatta en de NSRF slot.
Orca slot
De afsluiter van het competitieseizoen zal plaats vinden op De Bosbaan op zaterdag 22 juni. Hier zullen verschillende ploegen starten namens Boreas met natuurlijk ‘s avonds een knallend feest als afsluiting. Dat wil je absoluut niet missen!
Martini regatta
De Martini regatta is de op een na laatste wedstrijd voor onze wedstrijddames en deze zal gehouden worden op de winderige baan van Harkstede op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni.
NSRF
Als laatste wedstrijd van het seizoen zal de NSRF gehouden worden op De Bosbaan. Op 6 en 7 juli  zullen onze wedstrijddames nog 1 keer schitteren en mogelijk stappen er zelfs bestuursleden de boot in om te laten zien dat ze ook kunnen roeien.