Skiffcursus

Skiffcursus

De volgende stap in je roeicarrière is aangebroken. Iedereen mag leren skiffen. Het S1 is nodig om in de 2- en 2x te mogen leren roeien. Je kan ook je S2 halen waarmee je zelfstandig het Zwartewater op mag. De ervaren heren Rink en Oosterbroek zullen vanaf komende donderdag 27 juni wekelijks skiffcursus geven voor mensen die hun s1 of s2 willen halen.

Donderdag 27 juni zal een informatieavond in Het Vliegende Paard zijn waarna iedereen meteen door kan feesten bij het Boreas Blauwvinger Feest. Hierna zal er wekelijks tussen 18:00 uur en 19:30 uur instructie zijn voor S1-roeiers en daarop aansluitend van 19:30 uur tot 21:00 uur instructie voor S2-roeiers. Het is toegestaan om maximaal 1 training te missen, als je er meer mist kan dit alleen in overleg met de coaches.

Opgeven voor deze skiffcursus kan via de mail bij de Commissaris roei (competitie@zsrboreas.nl) of persoonlijk tijdens de informatieavond op donderdag 27 juni.