Kleding

Kleding

Kleding bestelmoment tot en met dinsdag 8 oktober

Op zaterdag 26 oktober zal er weer geroeid worden op de Bosbaan tijdens de Asopos Najaarswedstrijden. Om aan deze wedstrijd mee te kunnen doen, zullen onze IT-leden zich in het Boreas competitietenue moeten hijsen. Alle andere Boreanen die mee komen in de bus vanuit Zwolle, zullen weer van zich laten horen aan de kant van de Bosbaan. Niet alleen in luid Allez Boreas, maar ook in hun uiterlijke verschijning door het dragen van prachtige verenigingskledij. Om dit alles mogelijk te maken, is er weer een bestelmoment. Zodat iedereen weer voorzien kan worden van prachtige kleding en misschien wel een mooie weekend/sporttas waar alle roeikleding in meegenomen kan worden. Vanaf nu staat er weer een nieuw bestelformulier op de website, daarmee kunt u deze keer uw kleding bestellen tot en met dinsdag 8 oktober. Bestelformulieren verstuurd na 8 oktober zullen meegenomen worden in de volgende bestelronde. Ik zie graag jullie bestellingen tegemoet via het bestelformulier die u kunt versturen naar kleding@zsrboreas.nl, via deze weg kunt u ook al uw vragen stellen en uw opmerkingen achter laten.

Dress-cie Bestelformulier tot en met dinsdag 8 oktober 2013