KNRB Wedstrijdcontracten

KNRB Wedstrijdcontracten

De wedstrijdcontracten zijn door de KNRB ingesteld om de roeiers te binden aan het dopingreglement. Afgelopen jaren moest het wedstrijdcontract op papier ondertekend worden en naar de KNRB gestuurd worden voor verwerking. Vanaf heden is dit ook mogelijk via de mail. Alle bij de KNRB ingeschreven leden hebben inmiddels een mail gekregen met een link waar het wedstrijdcontract digitaal ondertekend kan worden.

Het ondertekenen van een wedstrijdcontract is verplicht en moet gebeurt zijn voor de inschrijving van uw eerste wedstrijd van 2014! Het is ook mogelijk om het contract, indien u deze per mail hebt ontvangen, te printen en te sturen naar de KNRB.

Zonder wedstrijdcontract kunnen géén wedstrijden gestart worden, dus onderteken het contract!

Alvast bedankt!

Arjan Boessenkool – Commissaris Competitie- & Wedstrijdroeien