Kandidaat praeses ’14-’15 bekend: Nathalie Meijer!

Kandidaat praeses ’14-’15 bekend: Nathalie Meijer!

Het lijkt een donderdagavond als geen andere te zijn. Bestuursleden trainen in de skiff, de MatCie klust, er wordt getraind voor de Elfsteden Roeimarathon en Onbepaald traint in de 4+. Iedereen is bijgekomen van het Blauw-is-Beter feest van de afgelopen avond en weer druk bezig met zijn/haar passie: Roeien. Dhr. Lam, onze huidige praeses, heeft mej. Meijer uitgenodigd om op de koffie te komen bij zijn ouderlijk huis. Wat begon als een gewoon bezoek, eindigde in een memorabele avond.

Voor de deur bij h.t. praeses Ka-Kim stond namelijk een grote bestelbus geparkeerd. Luttele seconden nadat dhr. Lam de deur opende om mej. Meijer binnen te laten sprongen drie gemaskerde mannen uit het busje om haar te blinddoeken en in de bus te dwingen. Mej. Meijer, die gillend en verrast wel moest meewerken nam gewillig plaats in de bus, om door deze onbekende personen meegevoerd te worden. Een wilde rit volgde naar een voor haar maar al te bekende plaats, ‘onze’ loods aan de Holtenbroekendijk.

Aangekomen in de bestuurskamer van de ZRZV mocht mej. Meijer haar blinddoek af doen, om erachter te komen dat ze tegenover het bestuur der Z.S.R. Boreas aan tafel plaats had genomen. Mooie verhalen van beide kanten volgden, waaruit de passie en liefde van mej. Meijer voor Boreas steeds bleek. ‘Een bloeiende, groeiende vereniging met veel potentie.’, zoals mej. Meijer Z.S.R. Boreas omschrijft. We hebben het over Nathalie’s korte doch onmisbare aanwezigheid binnen onze vereniging. Nathalie zet zich onder andere in voor de organisatie van ons lustrum, met als hoogtepunt de lustrumweek halverwege mei. Tevens is ze actief in de Roei Commissie. Nathalie heeft inmiddels laten zien dat ze veel talenten heeft, die ze goed weet in te zetten.

Nu Nathalie een beetje is bijgekomen van de schrik van haar ‘ontvoering’, stelt Ka-Kim haar de belangrijke, onvermijdelijke vraag: Lieve Nathalie, wil jij mij opvolgen als praeses der Z.S.R. Boreas? Een emotioneel maar volmondig JA IK WIL! luidt het antwoord, waarop een fles champagne wordt ontkurkt om dit heugelijke feit te vieren! Bestuur ’13-’14 presenteert kandidaat-praeses 2014-2015: Nathalie Meijer!

Wij wensen Nathalie veel succes in het vinden van een passend bestuur, en een prachtig bestuursjaar toe! Bestuur Lam heeft het volste vertrouwen in de capaciteiten van mej. Meijer en gaat er vanuit dat ze samen met de andere bestuursleden de groei van Boreas kan doorzetten en haar bestuursjaar gaat eindigen in ons eigen gebouw aan de Katerdijk!

Nathalie, gefeliciteerd met deze prachtige functie!

Nathalie Meijer, kandidaat-praeses '14-'15!

Nathalie Meijer, kandidaat-praeses ’14-’15!

Geïnteresseerd in een bestuursfunctie in het volgende bestuur? Of zou je graag een voorzitterschap van een commissie op je willen nemen in bestuur ’14-’15? Neem contact op met het huidige bestuur of direct met mej. Meijer en informeer naar de mogelijkheden!