Kom roeien tijdens de open roeidagen

Kom roeien tijdens de open roeidagen

Stap eens in de boot en ervaar de mooiste studentensport van Nederland: Roeien! Kom daarom langs tijdens de open roeidagen en maak kennis met onze vereniging.  Donderdag 28 augustus en donderdag 4 september ben je van harte welkom aan de Holtenbroekerdijk 100. We zorgen voor een hapje en het eerste drankje krijg je van ons.

Tijdens de open roeidagen kun je je ook inschrijven voor onze Herfst Introductie. Tijdens deze introductie van enkele weken zul je onder begeleiding van een coach de beginselen van het roeien leren. Wil je je nu al inschrijven voor de Herfst Introductie? Schrijf je dan in via de knop ‘Lid worden’ bovenin de menubalk.

Meer informatie over de open roeidagen kun je ook vinden op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/ZSR.Boreas