Kandidaat-praeses 2015-2016 bekend

Kandidaat-praeses 2015-2016 bekend

Het lijkt een maandagavond als geen ander. Athos en Andromeda stappen in de boot, bestuursleden houden een vergadering, er wordt getraind voor de Elfsteden Roeimarathon en ook IT-leden en VB-ploegjes maken haaltjes op de Kolk. Iedereen geniet van het prachtige weer en het spiegelgladde water. Maar er gebeurt meer deze avond. De afgelopen weken zijn snode plannen gesmeed, afspraken gemaakt, mensen staan paraat en de politie is op de hoogte gebracht.
Je zult maar een afspraak hebben met onze Praeses om haar bruiloft door te spreken. Enigszins gehaast sta je bij haar op de stoep omdat je aan de late kant bent. Je belt aan, maar voor je naar binnen kunt stappen wordt alles pikdonker. Geblinddoekt wordt je meegevoerd en voordat je het weet lig je in de achterbak van een auto…

Over de rest van de avond zullen we zwijgen, maar de uitkomsten van deze prachtige avond delen we graag. Bestuur ’14-’15 presenteert vol enthousiasme kandidaat-praeses 2015-2016: Maarten Kotte!