Boreasprogramma Bruisweek

Boreasprogramma Bruisweek

Boreas is nauw betrokken bij de Bruisweek. Tijdens het algemene Bruisprogramma zul je ons zeker tegenkomen, maar natuurlijk bouwen we ook onze eigen feestjes.

Het Grote Blauwvingerfeest
Maandag 31 aug – 20:00 uur tot 04:00 uur – Buiten het Vliegende Paard
Dames en heren, jongens en meisjes. Het is ons een eer en een waar genoegen u te mogen uitnodigen voor de Zwolse editie van de in de studentenroeiwereld beroemde en beruchte Paal-in-Tent-Feest. In dit geval staat de paal niet in de tent, maar in de alom bekende en gewaardeerde Voorstraat. Het doel van de avond: de das uit de top van de paal te halen. Voor de eer, voor de trots, maar natuurlijk ook voor de gratis introductietijd bij onze prachtige vereniging. Natuurlijk maken we je het niet gemakkelijk…
Na het legendarische Paal-in-Voorstraatfeest zetten we het feestje binnen verder voort. Boreas, NSZ, AC en Gumbo Millennium slaan de handen ineen en nodigen je uit voor een avond studentikoos vertier in het Vliegende Paard.

Strak in je sportpak
Dinsdag 1 sept – 21:00 uur – Vliegende Paard
Dat er veel gesport wordt binnen onze vereniging heeft zo z’n voordelen. Gespierde lijven in  strakke broekjes, sexy lichamen in glanzende pakjes. Alles is mogelijk tijdens de Boreas-Strak-in-je-sportpak-party. Sportpakjes zijn namelijk niet alleen ideaal om in te sporten, maar ze zijn ook supergeschikt om in te feesten. Dit doen we niet alleen met Boreas maar met alle (al dan niet) sportieve (aankomende) studenten van Zwolle. Trek je sportkleding uit de kast en kom dinsdag 1 september rond 21:00 uur naar het Bruishuis in de Voorstraat. Iedere sportoutfit wordt beloond!

BOREAS-veiling
Woensdag 2 sept – 16:30 uur – Binnenstad
Koop een drankje tijdens de Boreasfeesten, doe mee met Boreas-activiteiten of organiseer een studentikoze ludieke actie en ontvang een gratis Beurie. Hartstikke leuk zo’n Beurie, maar wat kun je ermee? Nou, heel veel. Tijdens de Boreas-veiling kun jij met je Beuries bieden op fantastische prijzen. Een prachtige fiets, een goedgevulde koelkast, een bierpakket, een date met een Boreas-hottie of een introductieperiode bij onze vereniging, het kan allemaal van jou zijn. Verzamel zoveel mogelijk Beuries tijdens de Bruisweek, doe het hoogste bod en neem deze prachtige prijzen mee naar huis.

American Picknick
Woensdag 2 sept – 17:30 uur – Nieuwbouwlocatie Katerdijk
Het programma van de Bruisweek loopt ten einde, maar het Boreasprogramma zeker niet. Kom een hapje eten op de prachtige locatie waar binnenkort onze eigen sociëteit staat. Wij regelen het eten en een drankje. Trommel jij al je vrienden op?

Thap
Woendag 21:00 uur – Vliegende Paard
Op woensdagavond heeft Boreas haar wekelijkse soosavonden, de Thap. Van drankjes aan de bar tot dansjes óp de bar, niets is te gek.

Open roeidag
Donderdag 13:00 uur – Holtenbroekerdijk 100
Mooi die feestjes, maar roeien is ook een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Tijdens de open roeidag stap jij in de boot om aan je eerste roeihalen te werken. Maak kennis met de roeisport, het Zwolse water en natuurlijk een voortreffelijke (gratis) BBQ en ontdek of roeien iets voor jou is.

Meer informatie over het algemene Bruisprogramma is te vinden via deze link.