Ga voor die wereldtijd!

Ga voor die wereldtijd!

Jij gaat studeren in Zwolle en dus kom je naar de Bruisweek, de algemene introductieweek voor studerend Zwolle. Deze week, die begint op maandag 31 augustus, is dé manier om kennis te maken met studentenstad Zwolle, met al je medestudenten en met de mooiste vereniging van Zwolle, Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas.

Boreas is de studentenvereniging uit Zwolle. Onze vereniging staat natuurlijk voor studentenroeien, maar ook voor plezier en vriendschap. Een plek waar sportief en studentikoos gedrag bij elkaar komen. Jij kiest voor Boreas om je studententijd te verrijken en om je vriendenkring  te laten groeien. Bij ons ga je voor inspanning tijdens trainingen, uitdagingen tijdens wedstrijden én ontspanning in de kroeg. Boreas is een vereniging waarbij je jezelf kunt zijn, waar je trots op bent, een thuis van huis en een plek waar je je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen. Wij bieden jou sportief plezier, zowel tijdens het roeien als daar buiten. Of je nu strijdt voor de beste tijd op de roeibaan of de mooiste tijd in de kroeg, ga voor die wereldtijd!

Kennismaken met onze vereniging? 

Boreas is nauw betrokken bij de Bruisweek. Tijdens het algemene Bruisprogramma zul je ons zeker tegenkomen, maar natuurlijk bouwen we ook onze eigen feestjes.

Paal-in-Voorstraat-feest
Maandag 31 aug – 20:00 uur tot 01:00 uur – Buiten het Vliegende Paard

Het Grote Blauwvingerfeest
Maandag 31 aug – 1:00 uur – Vliegende Paard

Strak in je sportpak
Dinsdag 1 sept – 21:00 uur – Vliegende Paard

BOREAS-veiling
Woensdag 2 sept – 16:30 uur – Binnenstad

American Picknick
Woensdag 2 sept – 17:30 uur – Nieuwbouwlocatie Katerdijk

Thap
Woensdag 2 sept – 21:00 uur – Vliegende Paard

Open roeidag
Donderdag 13:00 uur – Holtenbroekerdijk 100

Voor meer informatie over het programma klik hier.