Introductieperiode

Introductieperiode

Zin om echt te leren roeien? Enthousiast over Boreas? Maak vrijblijvend kennis met de vereniging tijdens onze introductieperiode. Gedurende 6 weken krijg je 2 keer per week roeitraining. Je leert de beginselen van het roeien en natuurlijk ben je van harte welkom tijdens onze wekelijkse Thaps. De introductieperiode wordt afgesloten met een onvergetelijk Introductiekamp. Voor de zesweekse IT-periode en het IT-kamp betaal je slechts dertig euro. Na deze introductieperiode is de keuze aan jou. Of je wordt lid van onze prachtige vereniging en gaat een fantastisch en sportief jaar tegemoet, of je meldt je geheel vrijblijvend af.

Wil jij je aanmelden voor de IT-periode? Het aanmeldformulier voor onze IT-periode vind je hier.

Houd ook onze Facebookpagina in de gaten via deze link