Opnieuw winst voor de ploeg CC/DC

Opnieuw winst voor de ploeg CC/DC

Opnieuw winst voor de ploeg CC/DC, ditmaal in Enschede.

Zaterdag 10 oktober 2015 moest CC/DC hun tweede wedstrijd van de Najaarsbokaal starten. Dit was de Knorrensteijn Memorial Regatta, een achtervolgingswedstrijd over 4,4 km inclusief een keerboei. Dit beloofde natuurlijk een waar spektakel te worden.

De mannen van CC/DC hadden geluk, zij hoefden pas in Blok 5 te starten (14:00 meldtijd), wat betekende dat iedereen uit kon slapen. De ploeg, bestaande uit Cristian van Eeden, Christian van der Wal, Alex Paauw, Christian Alexander Benstein met stuurtje Sanne Pull, had net als bij hun eerste wedstrijd in Eindhoven ook weer support langs de kant staan. Naast hun ploeggenoot Daniël Kappert en coach Gerdien Havinga stonden de Boreanen Fleur, Liseth, Jasmijn, Mike (HIT, Deorum Sanguine) en BoWa-rijder Kevin met een fiets klaar om CC/DC naar de finish te schreeuwen.

Na een kilometer had CC/DC al de boten van Njord (Freyr) en Gyas (Rowbama’s) ingehaald. Na die kilometer moesten zij dus vooral deze ploegen voor blijven en niet opgeven. Dit hebben zij dan ook weer prima gedaan en kwamen met een mooie tijd van 20:51.25 over de finish. Dit was ruim 01.20 minuut sneller dan de nummer 2 van hun ErvC4+ veld (Gyas). De keerboei werd door bijna alle ploegen verbazingwekkend goed genomen, dus dit was al een prestatie op zich. Nu op naar de Asopos, B’vo!

12115762_10208128965328528_7382158636879396756_n