De NKIR!

De NKIR!

NK Indoorroeien voorbeschouwing

Het NK Indoorroeien zal aanstaande zaterdag 12 december 2015 plaatsvinden in de Sporthallen Zuid in Amsterdam (Burgerweeshuispad 54). In het schema hieronder zijn de verschillende velden te vinden, waarin de Boreanen zullen starten. Fenny Ekelmans zal ditmaal onder de vlag van de Zwolsche starten, echter is zij ook een Boreaan en dus zullen wij ook haar aanmoedigen! Zoals jullie hier kunnen zien, sluiten de velden goed op elkaar aan. Daarom hopen wij dat er vele Boreanen naar Amsterdam afreizen om deze roei(st)ers aan te moedigen! Meer informatie is te vinden op de website: https://www.nkindoorroeien.nl/.

Lichte Nieuwelingenveld
Starttijd – 10:30 of 10:45
Roeiers – Pelle Speet en Wilmar van der Linde

Nieuwelingenveld
Starttijd – 11:30 of 11:45
Roeiers – Stefan de Roos, Alex Paauw, Christian Benstein, Ruben Hertsenberg, Aksel Scholtens en Erik van der Eerden.

Dames nieuwelingenveld
Starttijd – 11:00 of 11:15
Roeister – Fenny Ekelmans

Heren Clubveld
Starttijd – 09:15
Roeier – Christian van der Wal

Dames Clubveld
Starttijd – 09:00
Roeister – Liseth Breidenbach

Naamloos