HNOT voorbeschouwing

HNOT voorbeschouwing

HNOT Voorbeschouwing

Dit weekend, 2 en 3 april, vindt het Heineken NOOC Openingstoernooi plaats bij T.S.R. Vidar in Hilvarenbeek (Tilburg). Er zullen zes Boten van ZSR Boreas van start gaan! Dit betreffen vier eerstejaars NOOC C4+ ploegen en twee meerderejaarsploegen…

De opening van het roeiseizoen voor de competitieroeiers vindt jaarlijks plaats op Vidar. Dit jaar vindt het Heineken NOOC Openings Toernooi plaats in het weekend van 2 en 3 april. Er komen jaarlijks ruim 2500 studenten naar de HNOT in Tilburg om met elkaar te sporten en te feesten. Op zaterdag en zondag zijn de wedstrijden en op zaterdag staat het in heel Nederland beruchte ‘tent-met-paal-feest’ op het programma. Wat dit inhoudt, dat kun je alleen zelf ervaren.

Boreas ploegen
Dit jaar bestaat de NOOC C4+ bokaal (eerstejaars) uit twee damesploegen; Aegle en Row de Wijn en uit twee herenploegen; Deorum Sanguine en Exos Lucius. Dit weekend gaan deze ploegen vast proberen een mooi plekje in een poule te bemachtigen.

Verder zullen er ook twee meerderejaarsploegen van start gaan bij de HNOT. De ploeg Andromeda (Liseth, Fleur, Eline & Karen met stuur Jasmijn) komt hier weer in actie, nadat zij afgelopen jaar de Chris Heuvelman Bokaal hebben gewonnen. Zij zullen strijden in het B4+ veld. Daarnaast zullen Cristian van Eeden en Christian van der Wal hun eerste wedstrijd starten in de 2-. Zij maakten afgelopen jaar deel uit van de ploeg CC/DC die het Najaarsbokaal binnen wist te slepen.

Met deze zes ploegen belooft het dus weer een mooi en spannend weekend te worden. Daarnaast belooft het prachtig weer te worden, dus wellicht kunnen wij weer met z’n allen op het gras genieten van het zonnetje.

Wij hebben er ontzettend veel zin, Boreas Hoogh!

Adres T.S.R. Vidar
Beekse Bergen 4
5081 NJ Hilvarenbeek

nooc loting