Skøll Cup Voorbeschouwing

Skøll Cup Voorbeschouwing

Skøll Cup

Aankomend weekend, 16 en 17 april vindt de Skøll Cup plaats op de Bosbaan in Amstelveen. De C4+ boten zullen 1000 meter roeien en de overige nummers zullen een afstand van 2000 meter afleggen. Naast dat er veel geroeid zal worden, kan er op de zaterdagavond ook gefeest worden bij Skøll en Okeanos…  

Op zaterdag 16 april zullen er drie boten van Boreas van start gaan. Liseth Breidenbach en Cristian van Eeden zullen het spits afbijten in de A-finale van het Bestuurs 2x veld. Hierna zal een deel van het vrouwendispuut 7 Beaufort van start gaan in de A-finale van het Dispuuts C4+ veld. Last but not least, zullen de dames van Aegle bewijzen dat zij nog harder kunnen roeien dan de rest van de C-poule [D3]. Kan er op deze dag al taartblik binnen gesleept worden voordat het feestje begint?! We zullen het zien!

Op zondag 17 april zullen er zelfs vier boten van Boreas strijden op de Bosbaan. Net als bij de HNOT in Tilburg, bijt de eerstejaars herenploeg Deorum Sanguine het spits af in de B-poule [H2]. Hierna volgen de eerstejaars damesploeg Row de Wijn in de E-poule [D5] en de eerstejaars herenploeg Exos Lucius in de C-poule [H3]. Tussendoor zullen de finales plaatsvinden. Aan het eind van de dag zal ook Liseth Breidenbach nog starten in het Voorzitters 1x veld.

Zal Boreas dit weekend ook een taartblik/ taartblikken mee naar huis nemen? We wachten het af! Het belooft hoe dan ook weer een mooi en spannend weekend te worden.

timeteam skoll cup