PEiL & PEiK Voorbeschouwing

PEiL & PEiK Voorbeschouwing

Voorbeschouwing PEiL & PEiK

Dit weekend, 14 en 15 mei vindt de Proteus Eretes in het Kort en de Proteus Eretes in het Lang plaats op de Schie in Delft. De vier eerstejaars ploegen gaan van start bij de PEiL op zaterdag. Daarnaast zal Marit Stellaard op zaterdag van start gaan bij de PEiK in het D 1x veld en zal Liseth Breidenbach op zondag van start gaan bij de PEiL in het D 1x veld. 

De vier eerstejaars ploegen gaan van start bij de PEiL op zaterdag 14 mei. Zij hebben er allemaal veel zin in, maar weten allemaal nog niet zo goed wat ze nu van de afstand (4500 meter) moeten vinden & verwachten.

Daarnaast zal Marit Stellaard op zaterdag van start gaan bij de PEiK in het D 1x veld. Hier moet je een afstand van 450 meter roeien. Zij wilde heel graag de PEiL starten, waar zij een afstand van 4500 meter zou moeten roeien. Jammer genoeg start het D 1x veld op zondag en kan zij deze dag niet starten. Nu moet ze dus een korte afstand roeien, terwijl ze meer van de langere afstanden is. Toch heeft ze er zin in en is ze erg benieuwd hoe het gaat.

Liseth Breidenbach zal wel op zondag van start gaan bij de PEiL in het D 1x veld. Zij wil deze wedstrijd meer starten voor de ervaring en om wedstrijdkilometers te maken. Ze verwacht er niet veel van, maar heeft er wel zin in.

Het belooft een mooi weekend te worden met goed weer. Wie reist er mee naar Delft om deze ploegen aan te moedigen en natuurlijk om het feest op zaterdag mee te maken?!

peil peik website

0 Comments

Leave a reply