Voorbeschouwing Tweehead

Voorbeschouwing Tweehead

Aankomende zaterdag, 1 april 2017, gaan onze twee middengorep dames Fenny Ekelmans en Gerdien Havinga Graag de Tweehead starten. Als je dacht dat de Head of the River lang duurde, think again, deze keer zitten de roeisters in tweetjes (zaterdag) en skifjes (zondag), wat zorgt voor nog meer roeigenot op de Amsterdamse Amstel.

Samen gaan onze twee powerdames het D 2x veld 7, 5 kilometer lang rocken en hun tegenstanders het vuur aan de schenen leggen. Om 16:00 uur gaat de eerste ploeg uit het veld starten. Deze wedstrijd gaan Gerdien (slag) en Fenny  (boeg) weer in Boreas/Zwolsche combinatie starten. Dat betekent dat Fenny met haar blauwe Boreas hart in het wedstrijdpakje van de Zwolsche gaat starten. Gerdien mag eindelijk weer haar eigen prachtige blauw-wit-blauwe Boreas wedstrijdpakje.

De dames starten in een zwaar veld met vijf concurrerende ploegen. Daaronder is ook een dame van SilVia en een andere ploeg van de Zwolsche met Laura Oosterbroek als bekend gezicht! Het verspreekt een spannende maar ook zware wedstrijd te worden.

7, 5 kilometer samen kapot gaan, maar natuurlijk ook samen genieten!

Heel veel succes dames!

Zet hem op!

 

0 Comments

Leave a reply