Aanmelden introductie

Aanmelden introductieperiode

Aanmeldformulier

Een echte studentensport
Roeien is dé studentensport bij uitstek. Afhankelijk van je eigen ambitie bepaal je zelf het niveau waarop je roeit. Van mooi-weer-roeien tot topsport, alles is mogelijk. De meeste roeiers beginnen pas met roeien in hun studententijd. Iedereen start daardoor op hetzelfde niveau en je kunt als je wilt ook snel naar de top doorgroeien.

Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas

Boreas is de studentensportvereniging van Zwolle. Naast het sporten, genieten we ook van het bruisende studentenleven. Dit is wat Boreas absoluut uniek maakt in Zwolle. Samen gaan we er voor het beste uit onszelf te halen op het water, én maken we er een feestje van.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je eens écht gaan genieten van het studentenleven? Bij ons maak je kennis met de grootste studentensport van Nederland en zijn lange gezellige avonden verzekerd. Tijdens de verschillende open roeidagen die georganiseerd worden kun je de sfeer proeven, kennismaken met onze leden en natuurlijk roeien!

Introductietijd
Gedurende de introductietijd van 6 weken roei je een aantal keer per week met andere aspirant-leden onder begeleiding van ervaren coaches. Elk jaar zijn er twee introductieperiodes: in de herfst en in de lente. De introductieperiode kost €35. Wil je daarna niet lid worden? Dan meld je je af bij de Abactis. Wil je wel lid worden? Fantastisch! Dan wordt je aspirant-lidmaatschap na 6 weken omgezet in een jaarlidmaatschap eerstejaars competitieroeier á € 19,50 per maand, voor de duur van één lidmaatschapsjaar met een opzegtermijn van 4 weken. 

Kom gewoon eens bij ons kijken. Niets is verplicht en je bent bij ons altijd welkom.Wil je het echt zelf ervaren? Meld je dan nu aan via ons aanmeldformulier.