Aanmelden introductie

Een echte studentensport
Roeien is dé studentensport bij uitstek. Afhankelijk van je eigen ambitie bepaal je zelf het niveau waarop je roeit. Van mooi-weer-roeien tot topsport, alles is mogelijk. De meeste roeiers beginnen pas met roeien in hun studententijd. Iedereen start daardoor op hetzelfde niveau en je kunt als je wilt ook snel naar de top doorgroeien.

ZSR Boreas

Boreas is de grootste studentensportvereniging van Zwolle en dat houdt in dat er naast de sport ook van het bruisende studentenleven genoten wordt. Dit zorgt voor het unieke karakter van de vereniging en het brengt een hoop gezelligheid en sportiviteit met zich mee. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je eens écht gaan genieten van het studentenleven? Bij ons maak je kennis met de grootste studentensport van Nederland en zijn lange gezellige avonden verzekerd. Tijdens de verschillende open roeidagen die georganiseerd worden kun je de sfeer proeven, kennismaken met onze leden en natuurlijk ROEIEN!


Introductietijd

Als roeien je iets lijkt kun je mee doen aan de introductieperiode. Tijdens de introductieperiode worden je de eerste beginselen van het roeien bijgebracht. Daarnaast leer je de vereniging goed kennen.
Gedurende de introductietijd van zes weken roei je in overleg een aantal keer per week met andere aspirant-leden onder begeleiding van ervaren coaches. Er zijn twee introductieperioden waar aan deel genomen kan worden; in de herfst en in de lente. De kosten voor deze vrijblijvende zes weken zijn slechts 35 euro. Zonder schriftelijke afmelding (bij de Abactis) wordt het aspirant- lidmaatschap na zes weken automatisch omgezet in een jaarlidmaatschap eerstejaars competitieroeier á € 19,50 per maand voor de duur van één lidmaatschapsjaar met een opzegtermijn van 4 weken.
Kom gewoon eens bij ons kijken. Niets is verplicht en je bent bij ons altijd welkom.

Wil je het echt zelf ervaren? Meld je dan nu aan via ons aanmeldformulier.

Aanmeldformulier