Nabeschouwing Fylí Agon

Nabeschouwing Fylí Agon

In alle vroegte was het bestuur op zaterdag 25 september aangekomen in het mooie Almere. Buiten de stad en in het mooie groene bos ligt A.S.R.V. Agon. Nadat onze QR-codes waren gescand en we een leuk en enthousiast onthaal hadden gekregen, was het tijd voor ons eerste bakje koffie. Bij dat kopje koffie hoorde ook het kennismaken van het terrein en uiteraard de wedstrijdbaan. Na een paar rondjes gelopen te hebben en een paar kopjes koffie verder, kwamen ook de roeiers aan in Almere. 

Deze wedstrijd starten maar 2 boten voor Boreas. De dames 2x en de heren 4*. De dames waren eerst aan de beurt en zette op hun eerste wedstrijd een mooie 02.14,5 neer, op de 500m. Later op de dag hebben zij op de 750m een tijd neergezet van 03.20,6. 

De mannen hebben op de 500m een tijd neergezet van 01.45,1, wat maakte dat zij derde in hun poule zijn geworden. Later op de 750m hebben zij een tijd neergezet van 2.39,6.

Aan het einde van de races was iedereen moe en voldaan van de wedstrijd. De eerste echte wedstrijd zat er dan ook op. Dit was een mooi begin van de najaarsbokaal!

Dit nieuws is ook leuk

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 3 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.