Nabeschouwing Saurus internationaal regatta

Studentenvereniging Boreas

Wat een fenomenale dag!

De ochtend begon met een lange rit voor de boeg, tweeenhalfuur naar het mooie Maastricht. Eenmaal bij de Saurus International Regatta scheen de zon in volle tuige, het leek wel hartje zomer. De snacks waren in grote getalen aanwezig en de sfeer zat er goed in.

De mannen van Dubbel Sierspier in het veld H4* begonnen, na het mooie oproeien in de zon een pittige strijd op de 1750 meter, het werd een 5e plek. Daarna, de sprint, met alle kracht die ze hadden werden ze derde! Prachtig mannen!

De vrouwen ervaren C4+ mochten daarna Onder de naam: “we hebben geen naam”. Het was gelijk al zichtbaar, ze waren uitzonderlijk briljant. Op de lange afstand werden ze met een goede voorsprong eerste! Toen de sprint, daar gingen ze, piepend en krakend in de antieke boot gingen ze naar de finish.

studentenvereniging Boreas voor de start

Blik voor de dames! Dus dat betekent natuurlijk een sentimentele speech van (vandaag voor het eerst) moedergans Hakvoort én het verenigingslied natuurlijk.

Bestuurslid van studentenvereniging in zwolle Boreas.
Demi in haar zomerse bestuursoutfit

Een prachtige dag! We hadden heerlijke mensen mee, zelfs Erik was te verdragen. Stijn was bijzonder genoeg de hele dag goed te pas. Maud haar sliding voor al het blik voor te klein. Voor de volgende keer: er was een tekort aan korte broeken, vergeet dit niet. We sloten de dag af met een welverdiend Maccie en met natuurlijk vlaai als beloning.

Winnende ploeg van studentenvereniging Boreas
Winnende ploeg op de SIR, van de mooiste studentenvereniging van Zwolle: Boreas!
Taart blik

Liefs,

Demi

Dit nieuws is ook leuk

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 3 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.