Roeien voor bedrijven

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of een interessante teambuildingsactiviteit? Bij ZSR Boreas bent u aan het goede adres. Wij nodigen u graag uit voor een roeiclinic bij onze prachtige vereniging.  Tijdens deze roeiclinic kunnen u en uw collega’s of samenwerkingspartners op een ontspannen en laagdrempelige wijze kennismaken met het roeien.
Naast een hapje en drankje gedurende de clinic, is er ook de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreide barbecue. Ook zijn er in onze accommodatie vergaderfaciliteiten aanwezig.

Programma

  • Rondleiding door ons gebouw en de botenloods (~30 minuten)
  • Roei-instructie op een ergometer, beter bekend als een roeimachine (~30 minuten)
  • Uitleg van basiscommando’s en de roeihaal (~30 minuten)
  • Roeien in een 4- of 2-persoonsboot (~1 uur)
  • Borrel, lunch of barbecue, ook mogelijk in een besloten ruimte* (maximaal 3 uur)

Natuurlijk staan wij open voor uw eigen suggesties en invulling van de dag.  Neem voor meer informatie contact op met onze Fiscus via fiscus@zsrboreas.nl

Bedrijfsroeien

Roeien is bij uitstek een teamsport. Iedereen heeft een aandeel in de boot. Deze samenwerking zorgt dat het onderlinge contact tussen verschillende medewerkers uit alle lagen van een bedrijf worden versterkt. Bijkomend voordeel is dat roeien weinig blessuregevoelig is en dat de roeibeweging alle spiergroepen in het lichaam traint. Voor grote en kleinere bedrijven met of zonder eigen boot is bedrijfsroeien een ideale sport, zowel voor de beweging als de teambuilding.

Heeft u na een roeiclinic de smaak te pakken? Denk dan eens aan bedrijfsroeien. Stap 1 of 2 keer per week de boot in met een vaste groep collega’s. U krijgt dan vanuit onze vereniging een ervaren stuur en goede coaching. Bent u ook nog eens competitief ingesteld. Doe dan mee aan de landelijke bedrijfsroeiklassement en strijdt tegen diverse landelijke bedrijfsploegen.

Neem voor meer informatie contact op met onze Fiscus via fiscus@zsrboreas.nl