Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Skiffhead 2024

March 23

Op een koele ochtend, gehuld in de nevel van de Amstel, staat Rowin Morsinkhof aan de startlijn van de Skiffhead, de meest uitdagende roeiwedstrijd van Nederland. De spanning is voelbaar in de lucht terwijl Rowin, namens Boreas, de roeivereniging waar ze met hart en ziel voor traint, haar skiff klaarmaakt voor de race.

Met elke haal zal ze 8 kilometer afleggen, volledig op haar eigen kracht en doorzettingsvermogen. Het is een uitdaging die haar tot het uiterste zal drijven, maar waar ze vastbesloten is om te zegevieren.

Terwijl de start nadert, voelt Rowin de steun van haar vereniging achter zich. Haar clubgenoten, trainers en supporters staan langs de oevers om haar aan te moedigen. Ze zijn vol trots en vertrouwen in haar kunnen.

Als het startschot klinkt, duwt Rowin krachtig af en begint aan haar reis over het kalme water van de Amstel. De minuten die voor haar liggen zullen een test zijn van haar fysieke en mentale kracht, maar ze weet dat ze niet alleen is. Ze voelt de aanmoedigingen van haar geliefden langs de kant en de kracht van haar vereniging die haar voortstuwt.

Details

Date:
March 23