Studentenvereniging Boreas Commissies

Boreas ken veel commissies. Je kunt je hierin ontwikkelen of je hobby uitvoeren. Er bijstaan bijna wel een commissie voor alles, sowieso kan je er een vinden die bij je past. 

Beugel Bokaal

De Beugel Bokaal is DE wedstrijd onder de Zwolse studentenverenigingen. Elk jaar komen de verschillende Zwolse studentenverenigingen samen om zes weken lang, onder begeleiding van Boreanen, de beginselen van deze prachtige studentensport te leren. Na deze zes weken, gaan zij de strijd met elkaar aan om te laten zien wie zich de winnaar van de Beugel Bokaal mag noemen. Ook is er elk jaar een originaliteitsprijs, voor de best geklede/ verklede (maar alsnog veilig) ploeg binnen de studentenverenigingen. Wij hopen dit jaar ook weer veel deelnemers te mogen ontvangen!

Contact: [email protected]
www.zsrboreas.nl/beugelbokaal

Boreazzi

boreas LOGO

Onze vereniging heeft een prachtig verenigingsblad, de Boreazzi. Een aantal keer per jaar verschijnt dit blad met alle in’s en out’s over wat de vereniging de afgelopen tijd heeft meegemaakt, wat er op dit moment speelt en wat de vereniging de komende tijd zal bezighouden. Sappige verhalen, levendige wedstrijdverslagen en de laatste roddels. Alles komt voorbij.

Botenwagencommisie

boreas LOGO

Sinds 2010 heeft Boreas een eigen botenwagen (BoWa). Landelijke wedstrijden, open dagen van Windesheim, ludieke acties in de stad, overal kom je onze BoWa tegen. De BoWaCie zorgt ervoor dat al het transport van de boten geregeld wordt, maar ook dat onze BoWa er altijd tiptop uitziet.

Examencommissie

boreas LOGO

Om ervoor te zorgen dat elke Boreaan veilig en verantwoord de noordenwind op het Zwarte Water kan trotseren, is de Examencommissie opgezet. Je roeipapiertjes halen, dan moet je bij de Examencommissie zijn. Of het nu gaat om boordroeien, scullen of sturen, de Examencommissie toetst graag jouw kennis en vaardigheden. Het aanvragen van een examen gaat altijd via je coach.

Introductiecommissie

boreas LOGO

De Introductiecommissie (ITcie) organiseert de, je raadt het al, IT-tijd en alles omtrent het lid worden. Wij begeleiden de mensen die zich inschrijven voor de IT-tijd, tot en met dat zij echt Boreaan zijn. Ook wel, onze aspirant-leden. Ook wel, onze feuten.
Wij zorgen dat zij kunnen leren roeien, dat zij een mooi IT-boekje ontvangen en helpen ze met vragen of onzekerheden.
Ben jij een echte mama of papa en wil jij de nieuwelingen van Boreas enthousiasmeren over het roeien en onze prachtige vereniging, dan heust er een waerdig ITcie-lid in jou.

Contact: [email protected]

Influencie

boreas LOGO

De influencie is de commissie die verantwoordelijk is voor alle social media van Boreas. Naast insta posts, zul je ook postertjes maken voor feesten, of foto’s maken van een wedstrijd. Ben jij gek op het maken van stories of de beste foto’s maken, kom dan bij de influencie.

Kascommissie

boreas LOGO

Om alle geldstromen binnen de vereniging te controleren is er de Kascommissie (KasCom). Deze commissie controleert de fiscus en adviseert vervolgens de ALV. Natuurlijk vindt er ook ondersteuning plaats richting het bestuur en de fiscus.

Kledingcommissie

boreas LOGO

Door de Kledingcommissie kunnen zoveel mogelijk Boreanen zich hullen in Boreas kledij. De commissie is verantwoordelijk voor het bestellen, laten drukken en verspreiden van de kleding. Daarnaast zal ze er voor zorgen dat de roeiers herkenbaar zijn tijdens wedstrijden. Ook is de commissie contactpersoon in het bestellen van ploegkleding.

Contact: [email protected]

Lustrumcommissie

boreas LOGO

Bij ieder lustrum van de vereniging wordt er natuurlijk groots uitgepakt. De lustrumcommissie organiseert tijdens deze momenten leuke activiteiten en fantastische feesten.

Contact: [email protected]

Materiaalcommissie

Materiaal commissie wapen

Alleen met lichte pikken of zware ballen trekt onze vereniging geen blikken! Om winst te behalen moet de vloot in optimale staat zijn. Daarom werkt de Materiaalcommissie (MatCie) vaak aan het onderhoud van onze prachtige boten. Met liefde zorgen we dat de boten blijven drijven.

Contact: [email protected]

Roeicommissie

boreas LOGO

De RoCo is de commissie die roeiactiviteiten organiseert die net even anders zijn dan de gebruikelijke roeitraining of wedstrijd. Van nachtroeien tot het competitiekamp, het wordt allemaal geregeld door de RoCo. Daarnaast ondersteund de RoCo ook de Commissaris Competitieroeien wanneer dit nodig is.

Contact: [email protected]

Sociëteitscommissie

boreas LOGO

De Soccie is de commissie binnen Boreas die zorgt voor alle hapjes, drankjes en natuurlijk de onvergetelijke feestjes! Haps, Blauw is beter feest, Themafeesten, de Soccie staat paraat. Wanneer er iets te eten of drinken nodig is, zijn wij de eerste die het bestuur belt! En natuurlijk moeten we de heerlijke zomerse BBQ’s op de Roei niet vergeten.

Contact: [email protected]

Sponsorcommissie

boreas LOGO

De Sponsorcommissie (SpoCo) legt contact met bedrijven en organisaties om op verschillende manieren de samenwerking op te zoeken. Denk hierbij aan sponsoring, bedrijfsroeien en roeiclinics, maar ook voor andere samenwerkingen staan we open.

Contact: [email protected]

Website commissie

boreas LOGO

Digitale uitingen van Boreas, de WebsiteCommissie (WebCie) is er mee bezig. Van website tot apps, de Webcie slaat de handen uit de mouwen om onze vereniging digitaal te ondersteunen.

Contact: [email protected]

Wervingscommissie

boreas LOGO

De promotcie is een commissie waar de naam het al van zegt; alles rondom promotie van en voor Boreas! Samen met elkaar zorgen we voor een pro-actieve houding naar de buiten wereld, en zetten we Boreas zo veel mogelijk op de kaart. Als je lid bent van de commissie ben je dus vooral druk met het maken van posters, open dagen en andere manieren om Boreas te promoten!!

Contact: [email protected]

Thappers Gilde

Thappersgilde wapen

De tappers Gilde…

 

Kook commissie

 

boreas LOGO

De KookCie bestaat uit de chefs van Boreas. Eens in de twee weken tijdens de Thapavonden en bij speciale evenementen zorgen zij ervoor dat er een heerlijke maaltijd klaarstaat. Hier kunnen zowel Boreanen als externen van genieten in de Soos of op het dakterras in combinatie met een lekker drankje.