Kom bij de leukste studentenvereniging van Zwolle

Wat leuk dat je je wilt aanmelden bij onze vereniging, vul het formulier in om je aan te melden bij de sportiefste studentenvereniging van Zwolle

Onderdelen van de vereniging

Commissies

Boreas heeft verschillende commissies waarin jij je passie kan vinden of verder kan inzetten. Meer informatie over de commissies?

Bestuur

Jaarlijks wordt er een nieuw bestuur gekozen. Een bestuursjaar is de beste tijd om je zelf te ontwikkelen in een veilige omgeving, ga jij de uitdaging aan? 

Wedstrijd roeien

Voor de echte sporters is er de mogelijkheid om te gaan wedstrijdroeien, hierbij ga je meerdere keren per week met getalenteerde coaches trainen en haal jij het beste uit je zelf!

Roeien is de studentensport

Van Feut naar Sjaars

1

Openroeidagen

Elke maandag en donderdag in de lente en herfst organiseren wij open roeidagen. Tijdens deze dagen kan jij ontdekken of roeien en Boreas ook een tweede thuis word voor jou!

2

Introductieweekend

Tijdens dit ongelofelijke en onvergetelijke weekend ga je gezamenlijk met de anderen introductie leden leuke activiteiten doen zo een sterke band te ontwikkelen met elkaar.

3

Inauguratie

Tijdens dit traditioneel proces krijg jij de kans om officieel lid te worden van Boreas en daarbij je das in ontvangst te nemen.

De studentensport: Roeien!

Inschrijven

Vul het formulier in om je in te schrijven bij dé studentenvereniging van Zwolle!