Samenwerken & sponsoren

Boreas is een studentensportvereniging die zich richt op alle studenten in Zwolle. Sinds onze oprichting geven wij het Zwolse studenten(sport)leven een positieve impuls en daarnaast zetten we  Zwolle als studentenstad op de kaart door onder andere deelname aan nationale roeiwedstrijden.

De vereniging is sinds haar oprichting sterk groeiende en een van de doelstellingen is om in de komende jaren uit te groeien tot de grootste studentenvereniging van Zwolle.

U kunt deel worden van onze groei en onze impact op Zwolle als studentenstad, dit kunt u doen door:

Schenken van een boot

Vanaf €5000

Het schenken van een boot is een langdurige binding aan te gaan met Z.S.R. Boreas. Door het schenken van een boot word voor altijd uw naam verbonden aan de boot en zal voor lange periode iedereen het over de nieuwe boot hebben. Door dat Z.S.R. Boreas een Kwalificerende Vereniging is zijn onder bepaalde voorwaarde de periodieke gift fiscaal aftrekbaar.

Voor meer informatie mail naar [email protected]

Een bedrijfsuitje plannen

Zoek jij naar een sportief bedrijfsuitje of teambuildings activiteit? Bij Z.S.R. Boreas in Zwolle kun jij met jouw collega’s leren roeien. Je moet met je collega’s met de neuzen de zelfde kant op zitten om samen de boot zo snel mogelijk vooruit te krijgen. Tijdens dit bedrijfsuitje leer je iets nieuws, moet je samenwerken en ben je sportief bezig.

Wie zal het beste samenwerken om als eerste de finish te halen?

Voor meer informatie mail naar [email protected]

 

Reclame op ons roeimateriaal

Vanaf €350

Door zichtbaarheid op onze roeimaterialen en kleding bent u voor niet alleen onze leden zichtbaar maar ook voor iedereen die kijkt naar de nationale roeiwedstrijden of ons ziet roeien in Zwolle.  U kunt denken aan de volgende plekken voor uw logo of naam:

  • Boten
  • Riemen
  • Botenwagen
  • Kleding

Voor meer informatie mail naar [email protected]

 

Reclame op onze sociale media

Op aanvraag

Onze sociale media heeft een groot bereik onder leden en onder andere studenten. Door een professionele uitstraling hebben we voor ons leden aantal een zeer groot bereik en hier kunt u dus ook tussen staan!

Voor meer informatie mail naar [email protected]

Reclame in ons clubblad

€75

Elk jaar wordt er een clubblad uitgebracht, hierin kunt u een advertentie plaatsen. Het clubblad wordt altijd met smart opgewacht bij de brievenbus als er bekend is dat deze uitgebracht word. Leden en ook oud leden lezen deze graag door en bewaren de oude versies goed. Door de jaren heen worden heuse verzamelingen gemaakt. Hierin kunt u ook staan!

Voor meer informatie mail naar [email protected]

Samenwerken

Naast sponsoring kunnen we ook samenwerken door kennis uit te wisselen, samen activiteiten te organiseren en gebruik te maken van elkaars materiaal of kennis en kunde.
Met buitensportzwolle organiseren we in de zomer studenten SUP. Buitensportzwolle kan gebruik maken van onze locatie en de mensen krijgen na het suppen twee drankjes bij onze bar.