Commissies

Boreas is een actieve studentenvereniging. De vereniging kent naast een bestuur ook verschillende commissies. Graag stellen wij de diverse commissies en haar leden aan je voor.

Boreazzi (Verenigingsblad)

Onze vereniging heeft een prachtig verenigingsblad, de Boreazzi. Een aantal keer per jaar verschijnt dit blad met alle in’s en out’s over wat de vereniging de afgelopen tijd heeft meegemaakt, wat er op dit moment speelt en wat de vereniging de komende tijd zal bezighouden. Sappige verhalen, levendige wedstrijdverslagen en de laatste roddels. Alles komt voorbij.

Botenwagencommissie (BoWaCie)

Sinds heeft onze vereniging een eigen botenwagen (BoWa). Landelijke wedstrijden, open dagen van Windesheim, ludieke acties in de stad, overal kom je onze BoWa tegen. De BoWaCie zorgt ervoor dat al het transport van de boten geregeld wordt, maar ook dat onze BoWa er altijd tiptop uitziet.

Examencommissie

Om ervoor te zorgen dat elke Boreaan veilig en verantwoord de noordenwind op het Zwarte Water kan trotseren, is de Examencommissie opgezet. Je roeipapiertjes halen, dan moet je bij de Examencommissie zijn. Of het nu gaat om boordroeien, scullen of sturen, de Examencommissie toetst graag jouw kennis en vaardigheden. Het aanvragen van een examen gaat altijd via je coach.

Kookcommissie (CockCie)

De CockCie bestaat uit verschillende leden van Boreas die een aantal keren per maand een maaltijd verzorgen voor leden tijdens de thapavond. Ze zorgen hierbij voor zoveel mogelijk variatie in de maaltijden. Deze maaltijden worden in de keuken van sociëteit bereidt. Boreanen kunnen bij deze etentjes elkaar beter leren kennen met een heerlijke maaltijd en vers getapt bier.

Introductiecommissie (ItCie)

De Introductiecommissie (ITcie) organiseert de, je raadt het al, IT-tijd en alles omtrent het lid worden. Wij begeleiden de mensen die zich inschrijven voor de IT-tijd, tot en met dat zij echt Boreaan zijn. Ook wel, onze aspirant-leden. Ook wel, onze feuten.
Wij zorgen dat zij kunnen leren roeien, dat zij een mooi IT-boekje ontvangen en helpen ze met vragen of onzekerheden.
Ben jij een echte mama of papa en wil jij de nieuwelingen van Boreas enthousiasmeren over het roeien en onze prachtige vereniging, dan heust er een waerdig ITcie-lid in jou.

Contact: itcie@zsrboreas.nl

 

Kascommissie (KasCom)

Om alle geldstromen binnen de vereniging te controleren is er de Kascommissie (KasCom). Deze commissie controleert de fiscus en adviseert vervolgens de ALV. Natuurlijk vindt er ook ondersteuning plaats richting het bestuur en de fiscus.

Kledingcommissie (DressCie)

Door de Kledingcommissie kunnen zoveel mogelijk Boreanen zich hullen in Boreas kledij. De commissie is verantwoordelijk voor het bestellen, laten drukken en verspreiden van de kleding. Daarnaast zal ze er voor zorgen dat de roeiers herkenbaar zijn tijdens wedstrijden. Ook is de commissie contactpersoon in het bestellen van ploegkleding.

Contact: dresscie@gmail.com

Lustrumcommissie

Bij ieder lustrum van de vereniging wordt er natuurlijk groots uitgepakt. De lustrumcommissie organiseert tijdens deze momenten leuke activiteiten en fantastische feesten.

Contact: info@lustrumboreas.nl
www.lustrumboreas.nl

Materiaalcommissie (MatCie)

Alleen met lichte pikken of zware ballen trekt onze vereniging geen blikken! Om winst te behalen moet de vloot in optimale staat zijn. Daarom werkt de Materiaalcommissie (MatCie) vaak aan het onderhoud van onze prachtige boten. Met liefde zorgen we dat de boten blijven drijven.

Contact: matcie@zsrboreas.nl

matcie@zsrboreas.nl

Roeicommissie (RoCo)

De RoCo is de commissie die roeiactiviteiten organiseert die net even anders zijn dan de gebruikelijke roeitraining of wedstrijd. Van nachtroeien tot het competitiekamp, het wordt allemaal geregeld door de RoCo. Daarnaast ondersteund de RoCo ook de Commissaris Competitieroeien wanneer dit nodig is.

Contact: rc@zsrboreas.nl

Sociëteitscommissie (SocCie)

De Soccie is de commissie binnen Boreas die zorgt voor alle hapjes, drankjes en natuurlijk de onvergetelijke feestjes! Haps, Blauw is beter feest, Themafeesten, de Soccie staat paraat. Wanneer er iets te eten of drinken nodig is, zijn wij de eerste die het bestuur belt! En natuurlijk moeten we de heerlijke zomerse BBQ’s op de Roei niet vergeten.

Contact: soccie@zsrboreas.nl

Sponsorcommissie (SpoCo)

De Sponsorcommissie (SpoCo) legt contact met bedrijven en organisaties om op verschillende manieren de samenwerking op te zoeken. Denk hierbij aan sponsoring, bedrijfsroeien en roeiclinics, maar ook voor andere samenwerkingen staan we open.

Contact: spoco@zsrboreas.nl

 

 

Verenigingsbokaal (VBcie)

De Verenigingsbokaal is DE wedstrijd onder de Zwolse studentenverenigingen. Elk jaar komen de verschillende Zwolse studentenverenigingen samen om zes weken lang, onder begeleiding van Boreanen, de beginselen van deze prachtige studentensport te leren. Na deze zes weken, gaan zij de strijd met elkaar aan om te laten zien wie zich de winnaar van de verenigingsbokaal mag noemen. Ook is er elk jaar een originaliteitsprijs, voor de best geklede/ verklede (maar alsnog veilig) ploeg binnen de studentenverenigingen. Wij hopen dit jaar ook weer veel deelnemers te mogen ontvangen!

Contact: info@verenigingsbokaal.nl
www.verenigingsbokaal.nl

Websitecommissie (WebCie)

Digitale uitingen van Boreas, de WebsiteCommissie (WebCie) is er mee bezig. Van website tot apps, de Webcie slaat de handen uit de mouwen om onze vereniging digitaal te ondersteunen.

Contact: webmaster@zsrboreas.nl

Wervingscommissie (PromotCie)

De promotcie is een commissie waar de naam het al van zegt; alles rondom promotie van en voor Boreas! Samen met elkaar zorgen we voor een pro-actieve houding naar de buiten wereld, en zetten we Boreas zo veel mogelijk op de kaart. Als je lid bent van de commissie ben je dus vooral druk met het maken van posters, open dagen en andere manieren om Boreas te promoten!!

Contact: boreas.lubcie@gmail.com