Gedoneerde boot kent weergaloos eerste seizoen!

Een streepje mogen zetten op je boot is waar elke wedstrijdroeier van droomt. Een streepje betekend één keer een wedstrijd gewonnen te hebben, wat betekend dat je de beste in het veld bent. Een prachtige prestatie dat je mag vereeuwigen op de wedstrijdboot. Afgelopen jaar waren het maar liefst twee streepjes!

In december 2021 heeft de vereniging een boot gedoneerd gekregen. Een mooie skiff voor onze wedstrijdvloot, genaamd Thor. Vanaf het moment dat hij binnen was ging onze wedstrijdroeier, Nicolaas, er volop in trainen. Met hier en daar wat afstellingen veranderen, werd het zijn boot en startte hij daar alle wedstrijden vervolgens in. In elk weekend startte hij weer een wedstrijd in de mooie gele empacher.

Tijdens twee wedstrijden is het hem gelukt om als allereerste over de finish te komen. Op de ZRB en de Koninklijke Holland Beker liet hij zien dat hij de snelste was, in de Thor. Dit werd aan het einde van het weekend uiteraard al gevierd op de vereniging, waarbij Boreanen hem feliciteerden en Nicolaas zijn wedstrijdverslag kon doen.

Maar het moment waarop iedereen wachtte was de uittraining, want op de uittraining mochten we deze prachtige prestatie vereeuwigen door de boot zijn strepen te geven. Met iets wat trillende handjes en lekkende verf werden de twee streepjes op de boot gezet. De Thor is vanaf nu een blik trekkende boot. Een mooie aanwinst voor de vereniging en mooie resultaten voor onze wedstrijdselectie!

Dit nieuws is ook leuk

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 3 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.