Studenten doen aan zomerroeien!

Wil jij deze zomer een nieuwe sport proberen? Nieuwe mensen leren kennen? Na het roeien zwemmen & chillen op ons vlot in de zon? Meld je dan aan voor zomer roeien!

Zomer roeien is bedoeld voor externen of potentiële nieuwe leden die van het roeien willen proeven. Dus alle mbo, hbo, wo en studenten die zullen starten in september zijn welkom!

In 2022 wordt gestart in week 28 (maandag 11 juli) tot en met week 34 (zondag 28 augustus). Deze weken zullen we minstens één keer per week een training inplannen zodat je samen met andere studenten in de boot komt te zitten. Daarnaast is er in overleg ruimte voor meerdere trainingen per week. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn 35 euro voor 7 weken lang. Te laat met inschrijven? Geen probleem! Dit kan altijd.

Aanmelden kan via de knop hieronder, kies vervolgens voor de optie ‘zomerroeier’. Vind je het roeien nou ook zo geweldig en wil je vervolgens écht lid worden? Dan kun je doorstromen naar de herfstintroductieperiode welk eind augustus ook start.

 


Aanmelden

Dit nieuws is ook leuk

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 3 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.