Nabeschouwing 46e editie Van Oord WinterWedstrijden

In het weekend van 20 en 21 februari 2021 was het zover: onze wedstrijdroeiers hebben de eerste wedstrijd van dit seizoen gestart! Vanwege corona konden we helaas niet naar Delft. Het Zwarte Water was gelukkig net zo mooi. De zaterdag begon met de starts van Marthe en Pien, met daarna Marrit en Maud, gestuurd door Suzanne. Normaal worden de winterwedstrijden gevaren over een traject van 5k, maar omdat de dames in het speciale coronaveld ‘halfvolle C4’ zijn gestart, was het traject 2.5k.
Naar de lunch hebben de wedstrijd mannen de 5k verroeid. Ben en Sil ging in de dubbel en Nico heeft het traject geskifft. Op zondag gingen Nico en Sil in een dubbel nog een keer van start.
Net zoals op een normale wedstrijd zijn er Boreanen wezen aanmoedigen. Iedereen heeft geweldige resultaten neergezet! Marthe en Pien zijn met een tijd van 12:17.0 op de derde plaats geëindigd en Marrit en Maud hebben met een tijd van 12:10.0 geblikt!
In het HEj2x veld zijn Sil en Nico met een tijd van 19:27.0 als tweede over de finish gekomen. Gevolgd door de combinatie Ben en Sil met een tijd van 20:10.0. In het HB1x veld is Nico als tiende geëindigd.

Dit nieuws is ook leuk

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 3 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.