Spaar je energie

Spaar je energie!

Behoor jij ook tot die groep studenten die altijd aan het blokken is? Je hebt geen tijd om een voedzame maaltijd te maken of om te slapen. Het is geen leven, maar overleven. Je moet die ene deadline halen. Je moet samenkomen voor dat ene groepsproject. Je moet dat ene examen overdoen en je moet op zoek naar die stageplaats. Je moet zoveel als student en je hebt net zoals iedereen maar 24 uur in een dag en 168 uur in de week.

Wil je je energie besparen? Dit is hoe:

Doe één ding tegelijkertijd. Tegenwoordig is multitasken hetgeen wat we allemaal moeten kunnen. Het is echter bewezen dat wij als mensen helemaal niet zo goed zijn in multitasken. Nee, ook de vrouwelijke studenten kunnen zich beter op een ding tegelijkertijd focussen. Dit maakt je veel efficiënter . Bespaar energie door je week te plannen. Niet alleen je schoolwerk, maar ook de rest van de invulling van je week. Laat onnodige dingen die je energie vreten even staan. Doe iets wat je leuk vind! En de laatste manier om je energie te besparen is natuurlijk door lekker even helemaal niets te doen! Nu vraag je je waarschijnlijk af: waar moet ik de tijd vandaan halen om niets te doen? Het kan heel lastig zijn, maar het is belangrijk om hier specifiek tijd voor in te plannen. Ook al is het maar tien minuten per dag. Dit geeft je de gelegenheid even de dag te verwerken en helemaal tot rust te komen. Je wordt er zelfs creatiever van, waardoor je efficiënter te werk kan gaan. Even geen smartphone en geen vierkante oogjes achter de laptop. Gewoon lekker luieren op de bank.

Besparen op je energiekosten

Dit bespaart niet alleen jouw energie, maar ook de energiekosten die jij betaalt! Je bespaart energie door even een avond je telefoon op vliegtuigmodus te zetten. Je bespaart energie door even je laptop aan de kant te schuiven. Misschien laat je de tv ook wel uitstaan vanavond.

Easyswitch

Een andere manier om je energie te besparen is door easyswitch te gebruiken. Dit is een site die onafhankelijk energieleveranciers vergelijkt. Ben je het zat om te veel voor je gas water licht te betalen? Wil je lekker op de bank luieren zonder dat je geld wordt weggevreten wanneer je toch besluit je tv aan te laten? Ga voor energie vergelijken dan naar easy switch!

Dit nieuws is ook leuk

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 3 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.