Boreas in coronatijd

 

December 2020

 27 februari 2020 was de dag dat Nederland voor het eerst getroffen werd door het coronavirus. Door de coronamaatregelen die door de overheid genomen zijn, wordt iedereen geraakt, voor ons in het bijzonder de student. 

Natuurlijk werken wij als studentenvereniging mee om ons aan deze maatregelen te houden. Ter voorkoming van het verspreiden van het virus is er een coronaprotocol opgesteld waarin de landelijke coronamaatregelen in acht worden genomen. Mondkapjes in het gebouw zijn verplicht, het gebouw is alleen toegankelijk voor trainingen of het onderhouden van het materiaal of gebouw, roeien mag niet met meerdere mensen in één boot en trainingen op de ergometer mag maximaal in groepjes van vier. 

Omdat de horeca al een tijdje gesloten zijn, betekent dit dat wij bij Boreas ook niet samen mogen komen om bier te drinken. Alle samenkomsten zijn afgelast en ook kunnen er geen fysieke feesten meer worden gegeven. 

Maar niet getreurd! Boreas blijft bewegen! Door en voor leden worden er regelmatig online work-outs georganiseerd en worden er roeiwedstrijden gehouden waarbij er gestreden wordt om de snelste tijd. Dit wordt natuurlijk met inachtneming van het coronaprotocol gedaan. Voor de mindere sportievelingen onder ons zijn er andere activiteiten zoals een crazy88 waarbij leden in groepjes van vier meerdere opdrachten moeten uitvoeren en delen zij deze op Instagram. Benieuwd wat voor activiteiten er nog meer georganiseerd worden? Check onze insta @zsrboreas.

Een oproep aan iedereen, blijf volhouden!

Met blauw-wit-blauwe groet,

Iris Rijpstra

Praeses der ZSR Boreas

Dit nieuws is ook leuk

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 3 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.