Nabeschouwing Northwave Regatta

Na afgelopen weekend al op de Willem Alexander Baan geweest te zijn voor de competitie roeiers, mogen we ook het weekend erna erheen, maar dan voor de wedstrijdselectie. Op het programma staan drie ploegen ingeschreven.

Op zaterdag startte Nicolaas in de Heren Gevorderden B 1x. Om 09.20 uur ging hij van start in de voorwedstrijd. Net na de start pakte hij al mooi de eerste plaats en heeft deze de gehele 2000 meter behouden. In de voorwedstrijd om een mooi resultaat en met een mooie 08:44,56 kwam hij als eerste over de finish. Later op de dag, om 14.00 uur, was de A-finale. Met een aantal sterke tegenstanders ging hij van start. Helaas lukte het hem niet om vooraan in het veld te komen. Uiteindelijk kwam hij als vijfde over de finish met een tijd van 08:34,05.

Zondag kwamen Nicolaas en Suzanne allebei uit voor Boreas. Suzanne startte in de Dames Beginnelingen 1x. Om 08.50 uur ging Suzanne van start, ondanks dat het veld snel er vandoor ging, gaf Suzanne niet op. Met een tijd van 09:53,09 kwam zij over de finish, helaas wel de langzaamste tijd van het veld.

Ook Nicolaas startte deze dag nog, nu alleen in een combinatie met Rijnland. Samen met Lucas stapte hij de Heren Gevorderden 2x in. Een mooie wedstrijd waarin ze een goeie derde plek hebben mogen bemachtigen met een tijd van 07:40,83. Wie weet een mooie combinatie voor de toekomst.

Dit nieuws is ook leuk

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 3 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.